Recept på vetedeg till bullar hittar du HÄR!
Recept på hemlagad vaniljkräm hittar du HÄR!
Recept & styling: Lena Söderström (@tastybylenasoderstrom) Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Hallon- och vaniljbullar. Underbara bullar med färska hallon och vaniljkräm, som du gör lätt på marsanvaniljsås i pulverform.
Gör degen, som i grundreceptet.
Vispa ihop marsan och 2 dl mjölk till en kräm enligt anvisning på förpackningen. Häll krämen i en spritspåse med tyll och lägg på en tallrik i kylskåp.
Blanda ihop smör, socker och vaniljpulver till fyllningen.
Utbakning. Kavla ut degen på ett lättmjölat bakbord till en kaka, 35 x 35 centimeter. Bred på fyllningen. Fördela över hallonen. Rulla ihop degkakan till en längd, som en rulltårta. Skär längden i 16 bitar. Ställ bitarna i bullformar av papper.
Pensla bullarna med ägget. Strö över mandelspån. Spritsa in en klick marsankräm i varje bulle. Låt jäsa utan bakduk ca 30 minuter.
Värm ugnen till 225 grader. Grädda bullarna i mitten av ugnen ca 10 minuter. Låt svalna på galler utan bakduk. Garnera med siktat florsocker.
Recept på vetedeg till bullar hittar du HÄR!
Recept på hemlagad vaniljkräm hittar du HÄR!
Recept & styling: Lena Söderström (@tastybylenasoderstrom) Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Recept från Mitt kök