Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ljuvlig sommarpaj med läckra hallon och knapriga pistaschnötter! Fri från både gluten och socker. Servera pajen ljummen till sockerfri vaniljglass eller lättvispad grädde.
Pajbotten: sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop alla ingredienser med en elvisp.
Fodra en avlång pajform eller en rund, cirka 22 centimeter i diameter, med pajdegen.
Grädda mitt i ugnen i 10 minuter.
Fyllning: sätt ugnen på 175 grader.
Fördela hallonen över pajbotten.
Blanda alla ingredienser till fyllningen och fördela över hallonen.
Grädda mitt i ugnen cirka 30–35 minuter tills fyllningen börjar få en fin ljusbrun färg.
Recept från Mitt kök