Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Slush med hallon och mango

Hallon- och mangoslush är som en mjuk sorbet i två smaker. Effektfullt och betydligt godare än läsk. Ställ dem på isbädd så håller de sig kalla.  

Slush med hallon och mango
Slush med hallon och mango
Slush med hallon och mango
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 500 gmango- tärnad, fryst
  • 1banan- stor
  • 3 dljuice- exotisk
  • 2 dlis- + 2 dl
  • 500 ghallon- frysta
  • 12 dlvatten

Gör så här

  1. Mixa först mango, skalad ­banan, juice och 2 dl is. Häll upp i glas eller plastmuggar.

  2. Krossa 2 dl is i en handduk, eventuellt med en mindre ­kastrull. Mixa hallonen med isen. Späd eventuellt med vatten om slushen är för fast. Fördela i glasen. Servera med sugrör.

Vad tyckte du om receptet?