Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gurkskivor med ceviche, svart kaviar och dill passar bra till ett glas champagne. Låt skaldjursblandningen rinna av väl så inte blandningen blir för blöt.
Tina skaldjursblandningen enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i en sil. Grovhacka skaldjur och lax. Blanda med limesaft och olja. Krydda med salt och peppar. Låt marinera i kylen ca 20 min. Skala gurkan lite slarvigt. Skär den i 1 cm tjocka skivor.
Låt skaldjurs- och laxblandningen rinna av och blanda den med majonnäs. Fördela röran på gurkskivorna. Toppa med kaviar och garnera med dill. Servera direkt.