Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Salladen kan förberedas, men tillsätt baconbitarna precis före servering.
Skölj kindeybönorna och låt rinna av i durkslag.
Skala gurkorna och dela dem på längden. Skär bort kärnorna och skiva sedan gurkhalvorna i centimetertjocka båtar.
Strimla lökarna mycket tunt. Blanda bönor, gurka och lök i en salladsskål.
Skär baconskivorna i bitar och knaperstek dem. Låt rinna av på hushållspapper.
Blanda en vinägrett av olivolja, dijonsenap och rödvinsvinäger. Salta och peppra efter smak.
Häll vinägretten över salladen. Rör om och toppa med knaperstekt bacon.
Recept från Mitt kök