Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gurk- och rädissalsa med myntasmak

Myntan ger fräsch smak till den här enkla salsan. Servera den som tillbehör till nyrökt böckling eller flundra.

Gurk- och rädissalsa med myntasmak
Gurk- och rädissalsa med myntasmak
Gurk- och rädissalsa med myntasmak

Ingredienser

  • 1gurka
  • 1rädisor
  • 1lök
  • 1 nypamynta
  • 1ingefära
  • 1vitlök
  • 1limesaft
  • 1 nypasocker
  • 1 nypasalt

Gör så här

  1. Skölj, dela, kärna ur och skala gurkan randig. Skär den i små tärningar.

  2. Skölj och ansa rädisorna och skär i små tärningar.

  3. Ansa, skölj och finhacka löken.

  4. Blanda gurkan, rädisorna, löken, myntan, ingefäran och vitlöken med limesaften i en skål. Smaka av med lite socker och salt.

Vad tyckte du om receptet?