Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gulbetscarpaccio med rostade pumpakärnor

Gulbetscarpaccio med rostade pumpakärnor
Gulbetscarpaccio med rostade pumpakärnor
Gulbetscarpaccio med rostade pumpakärnor
THOMAS CARLéN

Ingredienser

  • 68gulbetor
  • 2 mskcitronolivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 1 dlpumpakärnor- rostade
  • 1 dlparmesanflagor

Gör så här

  1. Koka betorna mjuka i lättsaltat vatten, cirka 20 minuter. Skölj av dem och gnugga loss skalet. Skiva dem tunt på mandolin eller med osthyvel.

  2. Lägg skivorna lite omlott på ett fat. Ringla över citronolivolja, flingsalt och nymald svartpeppar. Strö över pumpakärnor och parmesanflagor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök