Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på gul fruktsallad med råkräm och kex, en snabblagad, fräsch dessert. Råkrämen ska inte koka, den är bara att vispa ihop. Fruktsalladen kan varieras med fryst mango.
Skala ananasen och skär bort den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i kuber. Ta bort det prassliga skalet från physalisen. Halvera bären. Halvera passionsfrukterna och gröp ur dem. Blanda ananas, physalis och passionsfruktskärnor, spara lite till garnering, och fördela salladen i glas.
Råkräm: Vispa grädde, äggula och florsocker till ett pösigt skum. Fördela råkrämen på fruktsalladen och häll över den sparade passionsfrukten.Strö över citronskal.
Servera fruktsallad och råkräm med short breads.