Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En riktig klassiker som man aldrig tröttnar på. Lägg gubbröran på nybakat bröd.
Låt ansjovisen rinna av och grovhacka den. Spara spadet till smöret till abborren.
Lägg äggen i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp och koka äggen ca 8 min. Spola äggen med kallt vatten. Skala och grovhacka dem.
Ansa och finstrimla purjolöken. Fräs löken i smör i en stekpanna ca 3 min. Blanda i ansjovis, ägg och senap. Krydda med peppar. Ta pannan åt sidan och rör i crème fraîchen.
Fördela röran på rostat mörkt bröd och garnera med dill.