Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Gubbens sillröra

Den här gubbröran är lagad med brynt smör, men den som vill kan byta ut smöret mot cirka 2 dl gräddfil.

Gubbens sillröra
Gubbens sillröra
Gubbens sillröra
Eva Hildén Smith

Ingredienser

  • 4ägg- hårdkokta , kalla
  • 2matjessillfiléer- cirka 125 g
  • 1 knippadill- liten
  • 23 msksmör- brynt, avsvalnat
  • 1 mskkaviar- Kalles
  • evsalt- och peppar

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen.

  2. Skär sillen i små bitar. Hacka dillen.

  3. Blanda smör och kaviar i en bunke. Vänd ner sill och dill och blanda väl. Vänd ner äggen, spara 2 msk av äggen till garnering.

  4. Lägg röran i en skål. Toppa med de sparade äggen. Peppra.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök