Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läckert, glutenfritt bröd gjort på nötmjöl, frön och turkisk yoghurt. Ta fram din järngryta och börja baka ett riktigt gott bröd. Perfekt när ni är många kring bordet!
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en järngryta och mjöla med mandelmjöl.
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Rör ihop ägg och yoghurt. Blanda ihop allt. Låt smeten svälla i cirka 15 minuter.
Häll upp smeten i formen. Grädda på falsen längst ner i cirka 60 minuter.
Ta ut brödet och låt det vila i järngrytan i 5 minuter. Vänd upp på ett galler och låt brödet svalna under en bakduk.
Recept från Mitt kök