Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grov rösti med ricotta. Röstin blir extra spröd och läcker om den steks i hälften olja, hälften smör. Servera den kall eller varm som snacks, förrätt eller på buffébordet.
Skala potatis och morötter. Riv potatis, morötter och zucchini grovt på rivjärn eller matberedarens grova rivskiva. Krama ut så mycket vätska som möjligt ur grönsakerna. Blanda med mjöl, 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Hetta upp olja och smör i en stekpanna. Tryck ut grönsakssmeten till små plättar och stek dem i omgångar 3-5 min på varje sida.
Blanda ricottan med rosmarin, 2 krm salt och 1 krm peppar.
Lägg ihop röstin två och två med ricotta emellan.
Servera röstin med sallad.