Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grönsallad med honungs- och lökdressing. Läcker honungsdressing ger skjuts till den krispiga salladen.
Hyvla zucchinin på längden, ca ½ cm tjocka skivor. Grilla skivorna i grillpanna eller på utegrillen ca 1 minut på varje sida.
Ansa och bryt de olika salladssorterna i grova bitar. Hyvla gurkan tunt på längden. Skala och hyvla morot, betor och lök tunt på längden, gärna på mandolin.
Dressing: Blanda honung, vinäger och senap. Droppa i oljan under vispning och krydda med örtsalt. Ansa och finhacka salladslöken. Blanda ner i dressingen.
Plocka örterna. Blanda allt på ett stort fat och toppa med honungs- och lökdressing.