Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 13g
Protein: 15g
Kolhydrater: 57g
Recept på grönsakssoppa med parmesan. Till soppan kan du använda matvete på burk eller vanligt torkat matvete, som då måste koka ca 15 min.
Koka upp vatten och fond i en rymlig kastrull. Häll av vattnet från matveteburken och blanda ner kornen i soppan. Tillsätt körsbärstomaterna och låt soppan koka ca 3 min.
Skär broccolin i små buketter. Ansa och strimla salladslökarna. Blanda ner broccoli och lök i soppan och låt koka ca 3 min.
Låt var och en ringla olivolja över sin egen soppa vid servering. Servera med hyvlad parmesan, oregano, nymald svartpeppar och bröd.