Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 24g
Kolhydrater: 0g
Recept på grönsaksgratäng med quornfärs, tomater, squash och potatis. Servera medvitkålssallad.
Sätt ugnen på 250°. Skala och finhacka löken. Fräs lök och quornfärs i olja ca 3 min. Häll på tomatkross och krydda med 1 tsk salt. Låt puttra ca 10 min.
Skär potatis och squash i skivor. Varva potatis och squash med quornsåsen i en ugnssäker form. Krydda med 1 tsk salt mellan varven. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen ca 10 min, till fin färg.
Sallad: Ansa och finstrimla kålen. Blanda med olja, vinäger, salt och peppar. Servera gratängen med salladen.