Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grönsaksfrittata

Recept på en god och enkelt grönsaksfrittata. Genom att grönsakerna är råa när de blandas i omelettsmeten förblir de gott krispiga.

Grönsaksfrittata
Grönsaksfrittata
Grönsaksfrittata
Foto: Ulf Svensson

Ingredienser

  • 250 gbroccoli
  • 1paprika- stor
  • 1purjolök- liten
  • 200 gfetaost
  • 6ägg
  • 0,5 dlvatten
  • 2 msksmör

Gör så här

  1. Ansa och skölj broccoli, paprika och purjolök. Dela i mindre bitar och lägg i en skål.

  2. Smula över fetaosten och blanda med ägg och vatten.

  3. Stek grönsaksblandningen i smöret i en stekpanna på svag värme tills smeten stannat. Dela omeletten i bitar och vänd dem, stek ytterligare ett par minuter.

Vad tyckte du om receptet?