Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett fantastiskt gott, vegetariskt spett!
Skär squash och aubergine i bitar. Lägg dem i en plastpåse med salt och skaka. Låt dra 30 minuter, så försvinner beskan. Häll bort vätskan.
Skala och dela rödlökarna. Ta bort den innersta delen och skär sedan varje del i 2 eller 3 klyftor. Dela dem i ”blad”.
Dela och kärna ur paprikorna. Skär dem i 2 centimeter breda bitar. Dela champinjonerna. Skär halloumiostarna i stora bitar. Lägg upp i grupper på ett fat.
Varva grönsakerna med halloumibitar på spett. Grilla varsamt tills grönsaker och ost fått färg, cirka 4 minuter runtom. Servera med såser, salsa och örtolja.
Recept från Mitt kök