Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grönprickig pecorinodipp

Perfekt att packa i picknick–korgen. Lika god till grillade kycklingklubbor som till kallskuret. Men dippen fungerar också utmärkt som salladsdressing, eller att doppa bröd och grönsaksstavar i.

Grönprickig pecorinodipp
Grönprickig pecorinodipp
Grönprickig pecorinodipp
Foto: Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 dlrucola- hackad
  • 2 dlbasilika- hackad
  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 0,5 tskcitronskal- rivet
  • 1 tskcitron- pressad
  • 3 mskolivolja
  • 1 tskhonung- flytande
  • 1 krmchiliflakes
  • 1,5 dlpecorino- finriven
  • salt

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser utom pecorino och salt.

  2. Vänd ner osten för hand. Smaka av med salt.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök