Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grönkålspasta

Förvälld och snabbfräst grönkål är gott i en krämig pastasås smaksatt med grönmögelost.

Grönkålspasta
Grönkålspasta
Grönkålspasta
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • pasta- till 4 personer
  • 350 ggrönkål- förvälld eller fryst
  • 0,5purjolök
  • 1 dlgrädde
  • 2 dlgrönmögelost- smulad
  • 0,5 dlvalnötter- hackade
  • salt- peppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.

  2. Finstrimla purjon och fräs den med grönkålen i smör. Tillsätt grädde och låt puttra någon minut. Rör ner osten. Salta och peppra.

  3. Häll såsen över pastan och toppa med nötter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök