Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 29g
Kolhydrater: 98g
Grönkålspasta med citron och mozzarella serveras precis nygjord,a nnars drar den åt sig såsen och rätten blir torr.
Skala och finhacka löken. Stek löken mjuk i 1 msk olja. Tillsätt crème fraichen och häll över 2 dl vatten. Koka upp och mixa slätt med mixerstav.
Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 1 msk saft. Blanda ner citronskal, citronsaft, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar i såsen.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Grovhacka grönkålen och låt den koka med när ca 30 sekunder återstår av koktiden. Spola av bönorna med kallt vatten och blanda ner dem, pasta och grönkål i den varma såsen. Riv mozzarellan i grova bitar och strö den över pastan. Servera genast.