Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grönkålschips

Nyttiga chips, finns det? Oh ja! Grönkålschips – som är fullproppade med antioxidanter och vitaminer – är både ett nyttigt, gott och enkelt snacks att tillaga.

Grönkålschips
Grönkålschips
Grönkålschips

Ingredienser

  • 0,5grönkål
  • 2 mskolivolja
  • 0,25 tskflingsalt

Gör så här

  1. Sätt ungen på 200°. Skölj grönkål, skär bort mittsjälken och låt torka.

  2. Riv grönkålen i mindre bitar och lägg dem därefter på en plåt. För att få chipsen extra krispiga – lägg inte ut dem för tätt. Ringa olja och strö salt över och massera därefter in bitarna.

  3. Grädda mitt i ugnen i 10-15 minuter eller tills chipsen är krispiga.

Vad tyckte du om receptet?

SE ÄVEN: Gör egna rotfruktschips - galet goda