Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 14g
Kolhydrater: 59g
Har du bråttom – välj inlagd paprika på burk till risonisalladen.
Risoni: Sätt ugnen på 250°. Halvera paprikorna, kärna ur och lägg dem med den kupade sidan uppåt på ett ugnssäkert fat. Tillaga paprikan mitt i ugnen tills skalet börjar bubbla och svartna. Ta ut och låt paprikan svalna. Dra av skalet och skär paprikan i bitar.
Koka risonin i vattnet med grönsaksbuljong enligt anvisning på förpackningen. Blanda paprika och risoni. Krydda med salt.
Ansa och skär zucchinin i bitar. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Trä upp grönsakerna växelvis på grillspett. Pensla med oljan blandad med salt och peppar.
Grilla spetten runt om ca 8 min. Servera med risoni och pesto.