Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
30 min
Allt i ett förenklar matlagningen. Fisk ska tillagas varsamt, därför tillsätts den på slutet och får försiktigt sjuda, dvs nästan koka.
Skala och skiva potatis. Ansa och skiva purjolöken. Bryt broccoli i buketter. Fräs potatis och lök i olja 2 min. Krydda med salt och peppar.
Häll i vatten och buljongtärning. Låt koka under lock ca 10 min. Tillsätt broccolin, om du använder färsk ska den koka med ca 5 min.
Rulla ihop rödspättefiléerna och fäst med en tandpetare. Lägg fiskrullen i grytan. Sjud ca 8 min tills fisken är vit och fast. Servera.