Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grön sparris och rädisor med chèvre, brynt smör och pistaschnötter serveras direkt, då är det som godast.
Bryn smöret i en kastrull. Häll smöret, inklusive bottensatsen, i en bunke så att det inte fortsätter att brynas.
Bryt av den nedre delen på sparrisen. Ansa och halvera de större rädisorna. Koka upp lättsaltat vatten, ca 2 tsk/liter vatten, i en vid kastrull eller traktörpanna. Förväll sparrisen 2–3 min. Ta upp den, förväll sedan rädisorna 3–4 min. Häll av vattnet.
Blanda sparris och rädisor med smöret. Lägg upp på ett fat och smula över osten. Strö över pistaschnötterna. Krydda med salt och peppar och servera direkt.