Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 19g
Protein: 23g
Kolhydrater: 67g
Recept på grönsakssoppa med ris och parmesanost. Svenska grönsaker används här i en soppa med italienska smaker.
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och ris i 1 msk olja i en gryta ca 2 min. Häll över 1,2 liter vatten och tillsätt buljongtärningarna. Låt koka under lock ca 15 min.
Ansa och skär bönorna i mindre bitar. Halvera tomaterna. Spola av de vita bönorna med kallt vatten, låt rinna av.
Blanda ner gröna bönor, tomat och vita bönor i grytan, koka ytterligare ca 5 min. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda ner spenaten. Grovriv parmesanen.
Ringla över 2 msk olja och servera soppan med parmesan och bröd.