Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 21g
Kolhydrater: 54g
Grön soppa med brynt currysmör har en extra proteinboost från sojabönor. Bönorna har mild, nötig smak och ger soppan en fin ljusgrön färg. Den får en god smakbrytning av brynt currysmör och fetaost.
Skala och skiva vitlöksklyftan. Fräs den i 1 msk smör.
Skala och skiva potatisen. Lägg den och sojabönorna i grytan och häll på vattnet. Koka under lock ca 12 min, tills potatisen är mjuk.
Lägg i buljongtärningarna och mixa soppan slät med mixerstav. Häll i mjölken och värm soppan.
Bryn 2 msk smör och tillsätt curryn. Finhacka gräslöken. Rör ner currysmöret i soppan utan att det blandas helt. Strö över gräslök och smulad fetaost.