Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grön spenatsås

En krämig grön spenatsås som passar bra till både kött och fisk.

Grön spenatsås
Grön spenatsås
Grön spenatsås

Ingredienser

  • 500 gspenat- färsk
  • 2vitlöksklyftor
  • 2 dlolivolja
  • 2 dlcrème fraiche
  • 2 dlyoghurt- turkisk
  • 2 tsksalt
  • 0,5 tsksvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Skölj spenaten. Ge den ett snabbt uppkok och kyl den genast i iskallt vatten så att inte färgen bleknar. Låt rinna av.

  2. Mixa spenat, skalad  vitlök och olivolja med mixerstav.

  3. Blanda i crème fraiche och yoghurt. Smaka av med salt och peppar.

Vad tyckte du om receptet?

LÄS OCKSÅ: 10 såser som passar till lax