Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grön sallad med gryn och ägghalvor. Den här salladen toppas med perfekt kokta ägg med rinnig äggula och fast äggvita.
Koka upp lättsaltat vatten i en liten kastrull. Lägg i äggen med hjälp av matsked.
Koka på ej för stark värme 6 1/2 minuter. Ta upp äggen och kyl de genast i iskallt vatten, ca 2 minuter. Skala äggen.
Skala och strimla löken.
Vispa ihop ingredienserna till dressingen i en bunke. Blanda i löken.
Fördela couscous i portionsskålar eller på ett serveringsfat.
Fördela över salladsblad, lök med dressing och örter. Toppa med äggen, delade i halvor.
Recept & styling Lena Söderström Foto Eva Hildén
Recept från Mitt kök