Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härlig drink att börja vårfesten med. Fuska inte med att sila av gurkan ordentligt. Det finns fina cocktail-pinnar i bambu som är perfekta att trä upp gurkan på.
Riv gurkan grovt på ett rivjärn. Blanda gurka och tequila och låt stå i kyl ca 30 min.
Garnering: Gnid en limeklyfta runt glasens kanter. Häll upp salt på ett fat och doppa glasens kanter i saltet.
Sila av gurkan i finmaskig sil, pressa med baksidan av en sked så att all vätska kommer ut. Häll gurksprit, Drambuie, limesaft och is i en shaker. Skaka och sila upp i glasen, eventuellt får du göra detta i 2 omgångar om du inte har en så stor shaker.
Garnera med en bit hyvlad gurka trädd på cocktailpinne.