Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grön couscous med sommarens örter

Matig sallad som känns både rejäl och exklusiv. Pärlcouscousen gör den ”ny”.

Grön couscous med sommarens örterGrön couscous med sommarens örterGrön couscous med sommarens örter
Foto: Allt om Mat

Ingredienser

  • 600 gpärlcouscous
  • 2äggulor
  • 2 tskdijonsenap
  • 2 tskcitron- pressad
  • 1,5 dlrapsolja
  • 2 dlyoghurt- turkisk
  • 1 mskpersilja- hackad
  • 1 mskdragon- hackad
  • 1 mskdill- hackad
  • 1 mskkörvel
  • 1 mskgräslök- hackad
  • 1 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Häll bort vattnet och skölj i kallt vatten.

  2. Vispa ihop äggulor, senap och citronsaft. Tillsätt oljan, först droppvis och sedan i en fin stråle. Rör i yoghurten. Blanda i örterna. Krydda med salt och peppar. Blanda couscous och örtmajonnäs.

Vad tyckte du om receptet?