Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med sugarsnaps och jalapeñofärskost. Den här soppan kan du servera både kall och varm. Äts den kall kan man späda ut med lite mer grönsaksbuljong.
Grön ärtsoppa: Koka upp grönsaksbuljongen och tillsätt ärterna.
Mixa med en mixerstav, skala och kärna ur avokadon, hacka vitlöken och lägg ner i soppan, mixa.
Smaka av med salt och peppar.
Jalapeñofärskost: Finhacka jalapeñon och blanda med färskosten.
Fajitasrostade pumpakärnor: Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna. Tillsätt oljan och fajitaskryddan.
Servering: Servera soppan med jalapeñofärskost. Lägg på sugarsnaps, ärtskott och fajitasrostade pumpakärnor.
Recept från Mitt kök