Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grön ärtsoppa med ruccola & parmesan. God att servera med färska, skalade räkor eller ett pocherat ägg.
Finhacka vitlöken och fräs i olivolja eller smör i en kastrull. Finhacka den gula löken, men bryn inte.
Smula ner buljongtärningarna och häll i vattnet. Tillsätt ärtorna och koka i cirka 15 minuter.
Tillsätt ruccolan (spara lite till serveringen) och låt den koka med några minuter.
Lägg i crème fraiche och mixa soppan slät direkt i kastrullen med hjälp av en stavmixer.
Smaka av med salt och peppar.
Servera soppan med hyvlad parmesan och toppa med rucola.
Recept från Mitt kök