Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad nori

Grillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad nori har en spännande kombination av sött, salt och umami. Himalayasalt är ett oraffinerat bergsalt. Kan bytas ut mot vanligt salt.

Grillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad noriGrillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad noriGrillade vindruvor med parmesan, himalayasalt och strimlad nori
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 250 gvindruvor- gröna, kärnfria och ekologiska
  • 2 mskolivolja
  • 50 gparmesan
  • 2 krmhimalayasalt
  • 1noriark

Gör så här

  1. Gnid in vindruvorna med olja. Grilla dem ca 1 minut.

  2. Lägg vindruvorna på en tallrik. Riv över parmesanost och strö över himalayasalt. Klipp noriarket i tunna strimlor och strö dem över druvorna.

Vad tyckte du om receptet?