Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Allt om Mat Vego
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Var noga med att pensla rödbetsbiffarna med olja innan de grillas, så att de inte fastnar på grillgallret.
Koka rödbetorna mjuka i saltat vatten. Koka potatisen mjuk. Skala och grovriv rödbetorna. Skala och mosa potatisen med en gaffel.
Ansa och strimla salladslöken och blanda med rödbetor, potatis, mjöl, ägg, dill och citronskal. Krydda med salt och peppar.
Forma smeten till biffar och pensla dem med olja. Grilla dem ca 5 min på varje sida. Garnera med rucola och servera med citron.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept:
Allt om Mat Vego