Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grillade pilgrimsmusslor på avokadokräm. Avokadokrämen tappar färg efter hand. Mixa den därför ca 1 timme före servering och förvara den övertäckt och kallt.
Avokadokräm: Skala, kärna ur och grovhacka avokadon.
Mixa snabbt ihop avokado, crème fraiche, salt och citronsaft. Smaka av med peppar. Ställ kallt till servering.
Hetta upp smöret i en liten stekpanna. Salta musslorna och stek i het panna ca 30 sek på varje sida. Ta omedelbart upp musslorna ur pannan.
Strö över nymald svartpeppar. Servera tillsammans med avokadokräm och machesallad.