Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den mjuka pilgrimsmusslan tål ett smakrikt sammanhang. Bjud dem som en av rätterna i en måltid med flera rätter.
Tina pilgrimsmusslorna. Skala och finhacka schalottenlöken och koka den mjuk i vinägern ett par minuter.
Skär tomaterna i småbitar och hacka den gröna löken, lägg med det i det lilla koket och vispa därefter ner smöret i omgångar. Ställ tomatsmöret åt sidan.
Hetta upp en grillpanna. Torka av och olja pilgrimsmusslorna. Grilla dem över hög värme tills de är randiga och genomstekta ca 5 min.
Lägg upp på portionstallrikar med balsamtomatsmöret och repa över färsk timjan.