Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här byts det traditionella hamburgerbrödet ut mot mindre bitar av smakrikare focaccia.
Blanda färsen med senap, vatten, salt och peppar. Forma färsen till åtta minihamburgare.
Cheddarcrème: Riv osten. Koka upp crème fraichen under omrörning. Vispa ner osten tills den smält och krydda med salt. Kyl crèmen.
Skiva tomaterna och skär löken i tunna skivor.
Grilla hamburgarna på utegrill eller i grillpanna ca 3 min på varje sida. Halvera baconskivorna och grilla dem knapriga. Skär focaccian i rutor, ca 5 x 5 cm. Klyv bröden och grilla dem lite lätt. Klicka cheddarostcrème på brödens underdelar och lägg på hamburgare, tomatskivor, lök och bacon. Lägg på brödlocken och servera.