Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grillade majskolvar à la new york


Den här rätten har jag blivit serverad på en kubansk restaurang i New York. Det här är oslagbart gott!

Grillade majskolvar à la new york
Grillade majskolvar à la new york
Grillade majskolvar à la new york

Annika Broman

Ingredienser

  • 4majskolvar- gärna färska
  • olja- lite
  • 2 dlparmesan- grovt riven
  • 1,5 dlbladpersilja- finhackad
  • rökt paprikapulver

Sås:

  • 2 dlcrème fraiche- lätt
  • 1 dlmajonnäs
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. 1 Förväll majskolvarna i lättsaltat vatten i 8 minuter, om de är färska - ta bort blasten.

  2. Gör såsen: Blanda lättcrème fraiche, majonnäs, salt och peppar.

  3. Pensla majskolvarna med lite olja och grilla dem över en fin glödbädd.

  4. Lägg en sträng med sås ovanpå den nygrillade majskolven.

  5. Strö på riven ost, persilja och paprikapulver. Servera majskolvarna medan de är varma.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök