Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grillade lammracks, ­paprika & chorizo


Fantastiskt goda lammracks smaksatta med bl.a honung.

Grillade lammracks, ­paprika & chorizo

Grillade lammracks, ­paprika & chorizo

Grillade lammracks, ­paprika & chorizo

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 600 glammracks
  • 200 gchorizo
  • 4röda paprikor
  • 2gula lökar
  • 1 kvistrosmarin
  • 3 tskhonung
  • salt
  • olivolja

Gör så här

  1. Krydda lammracken med salt och gnid in med olivolja, grilla hastigt för god smak och fin yta över direkt värme, stek därefter lammracken färdiga på indirekt värme under lock (eller i ugn 120 grader) till en innertemperatur av 56 grader. Låt vila 5 minuter och skiva sedan upp och servera.

  2. Tärna paprika, chorizo och lök fint, stek alltsammans mjukt i rikligt med olivolja i 10 minuter på medelhög värme, finhacka rosmarinkvisten och tillsätt den och honung låt fräsa ihop någon minut. Smaka av med salt.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök