Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
De färska lammkotletter blir ännu godare av att marineras innan de ska grillas
Blanda ingredienserna till marinaden och lår gärna kotletterna ligga kallt och dra i marinaden en stund före grillning.
Grilla kotletterna på utegrillen efter smak, cirka 4–5 minuter på varje sida.
Stek sparrisarna i olivolja några minuter tillsammans med en skivad vitlöksklyfta och lite örter som blivit över från marinaden.
Dela och grilla citronen.
Lägg upp salladen på ett stort fat tillsammans med varm sparris, skivade jordgubbar och smulad fetaost. Toppa med lite fin mynta.
Blanda till dressingen och ringla den över salladen.
Servera salladen till de nygrillade lammkotletterna.
Recept från Mitt kök