Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på grillade kycklingvingar med ört- och citrondipp. Kycklingvingar är perfekt plockmat som här får smak av citron, honung och vitlök.
Marinad: Skala och riv vitlöksklyftan. Skölj citronen i ljummet vatten och riv skalet. Blanda vitlök, citronskal, olja och honung. Lägg i kycklingen och marinera i kylen ca 1 timme.
Dipp: Skölj citronen i ljummet vatten och riv skalet. Skala och riv vitlöken. Blanda yoghurten med citronskal, vitlök, persilja, rosmarin och senap.
Torka av överflödig marinad och grilla sedan kycklingvingarna på indirekt värme(vid sidan av glöden) 25–30 min under lock tills kycklingen är genomgrillad. Krydda med salt och peppar. Servera med dippen.