Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dela kycklinglårfiléerna i 3 delar. Trä upp dem på grillspetten. Blanda samman olja, ketchup och BBQ & grill mesquite till en grillolja i en skål. Pensla kycklingbitarna med grilloljan.
Grilla spetten under grillelementet i ugnen eller på grillen i cirka 8 minuter. Vänd spetten efter halva tiden. Spetten kan serveras varma eller kalla.
Broccoliquinoa: Koka quinoan enligt anvisningarna på förpack- ningen. Skala stjälken på broccolin med potatisskalare. Dela broccolin i bitar och mixa den i matberedaren till smulor. Blanda ner broccolin i den kokta quinoan. Smaka av med salt, peppar och olja. Tillsätt svarta oliver och delade cocktailtomater vid serveringen.
Sås: Mixa jalapeñon, persilja, crème fraiche, limesaft till en sås. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök