Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grillade kycklingklubbor med sallad och salsa

Här marineras kycklingklubborna i paprikaröran ajvar relish som finns på burk i butikshyllan. Låt gärna kycklingen dra åt sig smakerna en stund innan den läggs på grillen. Och glöm inte att tända grillen i god tid!

Grillade kycklingklubbor med sallad och salsa
Grillade kycklingklubbor med sallad och salsa
Grillade kycklingklubbor med sallad och salsa

Ingredienser

  • 4kycklingklubbor
  • 1 tsksalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Marinad

  • 1 mskolja
  • 1 dlajvar relish- (mild)

Tillbehör

  • 1gazpachosalsa
  • 1fänkålssallad

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingklubborna.

  2. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Lägg i klubborna och vänd runt dem i marinaden. Låt dem ligga i minst 30 min.

  3. Ta upp kycklingen ur marinaden och grilla klubborna så att de får vacker färg på båda sidor. Lägg på lock och grilla ca 30 min. Vänd dem då och då. Skär ett snitt i låret, kycklingen är genomstekt när köttsaften är klar. Eller kontrollera med en stektermometer att innertemperaturen är 70°.

Vad tyckte du om receptet?