Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kryddiga men inte heta är de här kycklingbenen, som passar
att servera som en lättare middagsrätt.
Lägg kycklingbenen i en stor bunke. Stöt kryddpeppar i en mortel tillsammans med piri piri och blanda det med ingefära, paprikapulver, socker och salt. Vänd ner kryddblandningen i kycklingbenen så att det blandas väl. Låt stå svalt minst 1 timme.
Sätt ugnen på 200°. Lägg kycklingbenen på ett galler ovanpå en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen ca 35 min.
Skär ut hinnfria klyftor av grapefrukt och apelsin. Blanda skivad gurka, finstrimlad rödlök, finhackad pepparfrukt och rucolasallad. Blanda med olivolja.