Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 43g
Kolhydrater: 53g
Grillade kycklingben med coleslaw och blue cheese-toast är en amerikanskinspirerad rätt. Kinesisk soja ger mer sälta och färg än den mildare japanska. Välj sort efter tycke och smak.
Blanda kycklingbenen med soja och 2 krm peppar. Grilla dem runt om tills de är genomstekta, ca 20 min.
Ansa och finstrimla kålen, gärna på mandolin. Blanda kålen med 2 dl yoghurt, 1 msk vinäger, socker, 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Skär brödet i skivor. Mosa osten med en gaffel. Rör ner 1 dl yoghurt och krydda med 1 krm peppar. Fördela röran på hälften av brödskivorna. Lägg på resterande bröd och tryck till.
Grilla bröden vid sidan om kycklingbenen ca 3 min på varje sida. Skär dem i trekanter.
Servera kycklingen med cole-slaw och blue cheese-toast.