Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mat med sting! Salsa med chili ger smak åt de goda kycklingfiléerna med persika och citron. En somrig och god rätt att njuta av.
Stek kycklingfiléerna i stekpanna tills de fått fin gyllenbrun färg på bägge sidor. Salta och peppra.
Pensla de stekta filéerna med lite ljus soja och lägg dem på utegrillen, grilla cirka 5 minuter på varje sida. Skär lite i en av de tjockaste filéerna för att kolla att de är färdiga.
Lägg upp salladen på ett stort fat tillsammans med persikoskivor och bitar av mozzarella.
Mixa ihop urkärnad chili, vitlök, citron och olivolja med basilika, blad-persilja och pinjenötter till en salsa.
Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg upp på salladen.
Ringla salsan över hela salladen.
Recept från Mitt kök