Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Unna dig en riktig delikatess! Havskräftorna är grillade i chili, mynta, lime och vitlök.
Hacka grön chili, vitlök, mynta och koriander grovt. Mixa samman med kokosflingor och limesaft med stavmixer eller matberedare. Smaka av med salt och svartpeppar och rör ut med smöret. Spara eventuellt lite av kokosmixen att servera till de färdiggrillade kräftorna.
Dela kräftorna på längden med en vass kniv. Fördela smöret över kräftorna och lägg dem sedan med skalsidan neråt på grillgaller över fin glöd. Grilla i 3-5 minuter eller tills kräftköttet blivit vitt och fast.
Servera kräftorna med gott bröd, sallad och eventuellt lite kokosmix.
Recept från Mitt kök