Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Grillade köttfärsbiffar med sallad

20 min

Mixen ska egentligen blandas med gräddfil till en sås, men här får den smaksätta de grillade färsbiffarna.

Grillade köttfärsbiffar med sallad
Grillade köttfärsbiffar med sallad
Grillade köttfärsbiffar med sallad

Ingredienser

  • 600 gnötfärs- - eller bland
  • 1bearnaise- påse kryddmix chili (á 27 g), Santa Maria

Sallad

  • 500 gfänkål
  • 4nektariner
  • 1rödlök
  • 3 mskolja- 2 msk + 1 msk
  • 2 mskcitronsaft- pressad
  • 1 tsksalt

Gör så här

  1. Sallad: Ansa och finstrimla fänkålen. Halvera, kärna ur och skär nektarinerna i klyftor. Skala och finstrimla rödlöken. Blanda 2 msk olja med citronsaft och salt. Vänd i fänkål, nektariner och lök.

  2. Blanda färsen med kryddmixen och eventuellt någon matsked vatten. Forma till 8 biffar. Pensla biffarna med 1 msk olja.

  3. Grilla eller stek biffarna ca 5 min per sida.

  4. Servera de nygrillade biffarna med salladen.

Vad tyckte du om receptet?