Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här får karréskivorna mustig smak av sweet chilisås, rökt paprikapulver och japansk soja. En mix av turkisk yoghurt och majonnäs gör potatis-salladen både fräsch och krämig.
Blanda sweet chilisås, olivolja, pressad vitlök, paprikapulver, japansk soja, salt och peppar i en bunke. Lägg i karréskivorna och låt dem marineras i 1-2 timmar.
Gör under tiden potatissalladen. Skär potatis och äpple i stora tärningar. Blanda turkisk yoghurt, majonnäs, salt och peppar i en bunke. Rör försiktigt ner potatis och äpple. Hacka rödlöken. Strö på rödlök, avrunnen kapris och oliver.
Ta upp köttet ur marinaden och låt det mesta av marinaden rinna av. Grilla köttet över en fin glödbädd och servera det med potatissalladen.
Recept från Mitt kök