Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 16g
Kolhydrater: 47g
Recept på grillade isterband och grillad kål med senapsvinägrett. Den som inte gillar syrliga isterband väljer till exempel bratwurst eller wienerkorv.
Skär snitt i isterbanden. Ansa och skär spetskålen i klyftor. Skär broccolin i buketter.
Grilla isterband, kål och broccoli indirekt (vid sidan av glöden) under lock ca 10 min.
Skala och finhacka löken. Skär gurkan i små tärningar. Blanda de båda senapssorterna med 2 msk olja och 3 msk vatten. Rör ner gurka och lök.
Lägg grönsakerna på ett fat och ringla över vinägretten. Servera isterbanden med grönsaker och bröd.